Azi l-am văzut pe dracu’

Azi l-am văzut pe dracu’. Avea două coarne roșii intermitente și stătea lângă două ajutoare: unu masculin și altul feminin. Fiecare avea în mână un instrument puternic de manipulare: ziarul gratuit de seară.

Nu comunicau între ei, dar calmul celor două ajutoare, în contradicție cu agitația dracului, era un semn clar. La un moment extrem de precis, sincronizat cu oprirea metroului și deschiderea ușilor, ajutorul feminin se oprește din clipa savurării informațiilor din ziar și pleacă în urmărirea unor posibile victime de seară sau de a doua zi.

Cu un calm desăvârșit, ființa cu coarne roșii lasă ziarul pentru o secundă și ceva pentru a spune subordonatului mascul rămas în stânga sa. CRED CĂ S-AU PRINS! Dracul își ia ziarul, secundul lui își scoate ochii de sub șapcă, lăsând ziarul exact în momentul când mă surprinde vizual din plin.

Nu trece mult și dracul iese imediat ce o multitudine de pământeni robotizați îi deschid o cale printre ei și ajutorul lui, ca un slujitor de încredere, îi păzește spatele, mergând cu 3-4 scări în spatele acestuia. AM SCĂPAT! Urmează Timpuri Noi, cu peronul pe partea dreaptă.

Reclame

1 Response so far »

  1. 1

    Andrei said,

    Însemnarea ta e mai tare decât Faust


Comment RSS · TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: